Iets over deze site…

 

Mijn droom is om met een beetje plezier en luchtigheid anderen te inspireren en te begeleiden om zichzelf te verbeteren zonder dat ik mezelf daarin verlies en daarmee op deze manier mijn aandeel te leveren in een duurzamere en rechtvaardigere samenleving.  Deze website is een onderdeel van het delen en inspireren.

Ik leer en reflecteer continue en probeer bij alles wat ik doe onafhankelijk te blijven. Door alles te doen vanuit kracht uit opgedane kennis en ervaring en omdat ik heb geleerd dat acteren vanuit macht ineffectief en niet duurzaam is streef ik ernaar om vooral dingen samen te doen. Zodat iedereen met plezier zijn eigen talenten optimaal kan inzetten.

Het is voor mij daarbij verstandig dat ik naar mijn eigen lichaam blijf luisteren, aandacht geef aan de leuke en fijne momenten in het hier en nu. Daarbij laat ik me inspireren door boeken, muziek, films etc. en ik maak gebruik van en leer ik dagelijks van levenslessen van anderen en houd ik zicht op mijn tegenstanders zodat ik weet wanneer ik nee moet zeggen en een stap terug moet doen om bovengenoemde principes te handhaven.

De teksten op deze site zijn allemaal door mijzelf geschreven. Iedereen is vrij om mijn teksten te gebruiken of er naar te verwijzen. Ik vind het leuk als je dan mijn website als referentie of link toevoegt. Daar waar ik foto’s gebruik zijn deze overgenomen van publieke sites waarbij afgezien is van rechten of heb ik ze zelf genomen. Ik heb de keuze gemaakt om bij de verwijzing van algemene boeken een link te maken naar de website van Libris. Dit omdat er hier nog sprake is van een echte uitgeverij die ook investeert in boeken en schrijvers. Alle video;s komen van Youtube en zijn daar openbaar. Mocht ik toch iemand zijn rechten hebben geschaad wil je dit dan direct laten weten via mijn contactformulier en ik zal mijn site dan direct aanpassen.

O Ja, en de Algemene Verordening Gegevensbescherming dan. Ik sla geen enkele persoonlijke informatie op van lezers en gebruikers van deze site. Als je het contactformulier gebruikt komt dit rechtstreeks in mijn mailbox en na beantwoording worden deze gegevens direct verwijderd en niet opgeslagen. Alleen als je gebruik wil maken van het ontvangen van mijn observaties via de mail bewaar ik, zolang je dit wil, alleen je mailadres in een apart bestand.

Joost

Meer weten? Bekijk mijn linkedin profiel.

Contact

Als je met mij in contact wilt komen vul dan de gegevens in die je wil achterlaten en ik zoek contact met je via mail of telefoon. Als je mijn observaties via de mail wil ontvangen stuur dan ook even een berichtje.

Contact2